G-5E1MYCD39C

Werkgevers

Waar kunnen we je bij helpen? Is het lastig aan de juiste mensen te komen, vanwege een krappe arbeidsmarkt? Of mis je recruitmentexpertise binnen HR, want werven is meer dan even een vacature op je site plaatsen. Graag bespreken we met je wat precies je uitdaging is en hoe wij daarbij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Goede vacaturetekst?

Een goede vacaturetekst is vaak zo makkelijk nog niet. Je wilt goede nieuwe medewerkers, dus de tekst moet wel wervend zijn. En als het ff kan geen vakjargon! Verder moet de vacature(tekst) passend zijn bij de organisatie: herkennen huidige medewerkers in hoe de werkgever beschreven is en wat de nieuwe functie inhoudt? Een vacaturetekst is een recruitmenttool, een marketingtool. Zorg dat potentiële kandidaten enthousiast worden om te solliciteren. Lastig en hulp nodig? We zorgen graag samen met je voor een passende, wervende vacaturetekst. 

Online werving inregelen?

Die wervende tekst staat online! En nu maar wachten! Heel lang wachten....als je verder geen online activiteiten toevoegt. Wil je de vacature onder de aandacht hebben van de juiste doelgroep op LinkedIn? Wil je interessante kandidaten bereiken die op Google zoeken naar vacatures? En moet je de vacature op een JobBoard plaatsen (en welke dan)? Dit kunnen we voor je verzorgen of je hierbij helpen. 

Wervingsproces begeleiden

Voor de ene vacature is het aanbod zo schaars dat je heel kort op de bal moet zitten: wie snel en professioneel acteert, heeft een grotere kans de topper die je zoekt binnen te halen. Of wordt de hoeveelheid werk je HR-afdeling al snel te veel, waardoor goede kandidaten al voor een andere werkgever gekozen hebben als je de appels van de peren gescheiden hebt? We kunnen het hele wervingsproces voor je uit handen nemen, maar bijvoorbeeld ook "alleen de CV-selectie" voor je doen. Bijna iedere vacature is maatwerk om hem zo goed en efficiënt mogelijk ingevuld te krijgen.

Actief kandidaten benaderen

Als de perfecte kandidaat zich zomaar aanmeldt, heb je het wervingsproces goed ingeregeld. Of je hebt veel geluk. In de huidige arbeidsmarkt is actief zoeken en benaderen van kandidaten vaak noodzakelijk. En om dat goed te doen, heb je ons! Vaak denken/zeggen organisaties dat ze recruiters hebben die dit doen en kunnen. Maar bijna net zo vaak werken die aan arbeidsmarktcommunicatie en weten ze (best) goed sollicitanten die zich melden op te pakken. Maar echt searchen en actief benaderen van (de juiste) kandidaten is een vak apart.