G-5E1MYCD39C

Opdrachtgevers

All4JobsZorg heeft door de jaren heen een grote diversiteit aan opdrachten gedaan en functies bemiddeld voor werkgevers in met name zakelijke dienstverlening en zorg. Op deze pagina een bloemlezing van klanten met beknopt opdrachten die verricht en functies die bemiddeld zijn. Zo krijg je een beetje een beeld van ons werkveld en onze ervaring.

 

Vitesse, Arnhem

VitesseDe betaald voetbalorganisatie Vitesse uit Arnhem zocht eind 2019 een nieuwe manager hospitality sales. De lat hiervoor lag erg hoog: een schaap met vijf poten werd gezocht. Gezien de expertise van All4Jobs op zowel het gebied van werven voor lastige functies als de ervaring als manager te werken in een BVO vroegen algemeen en commercieel directeur Vitesse te helpen deze vacature in te vullen. Omdat de belangstelling voor de functie groot was, maar bijna niemand aan het gewenste profiel voldeed heeft All4Jobs HR en management ontlast in het wervingsproces.

Stichting De Binnenvest, Leiden

Stichting De BinnenvestStichting De Binnenvest in Leiden is een organisatie voor maatschappelijke opvang met ca. 200 medewerkers. In 2019 vroeg De Binnenvest aan All4JobsZorg de werving te verzorgen voor drie nieuwe managementfuncties: manager ambulante begeleiding, manager zorgverkoop en -ontwikkeling en hoofd servicebureau om onder de bestuurder een nieuw MT samen te stellen. Gezamenlijk hebben we het nieuwe managementteam voor De Binnenvest geworven. Overigens heeft All4JobsZorg voor de Binnenvest ook kandidaten gevonden om de vacatures voor senior adviseur kwaliteit en veiligheid, senior beleidsadviseur en beleidsadviseur in te vullen.

OHRA, Arnhem

OHRAIn 2018 benaderde OHRA All4Jobs om de functie manager verkoop op interimbasis in te vullen. Hier lag een veranderopdracht om de verkooporganisatie anders in te richten. Als onderdeel van de divisie schade van Nationale Nederlanden is een reorganisatieplan gemaakt idat na goedkeuring door de OR ge├»mplementeerd is. Vervolgens is in ons netwerk de ideale kandidaat voor de positie manager verkoop gevonden om de nieuwe verkooporganisate aan te sturen. 

Aevitae Schade, Eindhoven

Aevitae met haar zorgorganisatie in Heerlen en haar schade-organisatie in Eindhoven zocht eind 2017 contact met All4Jobs om de functie manager schadebedrijf a.i. in te vullen met het vertrek van de manager. In overleg met de directie van Aevitae is bekeken hoe het snel groeiende schadebedrijf qua structuur het beste aangepast en bemenst kon worden. De gewenste nieuw teamleider schadeverzekeringen is vervolgens aangetrokken en de nieuwe vaste manager schadebedrijf is benoemd.