G-5E1MYCD39C

Over ons

Drijvende krachten achter All4Jobs zijn Annette Stuurwold en Bas Geerdink. Als vijftigers hebben wij ruime werkervaring in diverse werkvelden. Want hoe meer relevante (werk)ervaring, des te meer toegevoegde waarde! Naast meer dan 15 jaar ervaring in HR, W&S en recruitment bij diverse bureaus en in de gezondheidszorg hebben we ook gewerkt als managers op diverse niveaus in de telecombranche, bij (zorg)verzekeraars, online marketingbureaus, in het betaalde voetbal en in de farma. Vandaar dat we na ruim 10 jaar All4JobsZorg hebben besloten te verbreden naar zakelijke dienstverlening en functies in marketing, verkoop en management. Zo zien we mensen die de zorg na jaren elders gewerkt te hebben in willen en omgekeerd. We hebben inmiddels een breed netwerk aan kandidaten en worden vaak benaderd om eens te praten over de toekomst.

Graag gaan wij nieuwe uitdagingen aan

Zo hebben wij een projectmanager "geleverd" aan een opdrachtgever in de betonindustrie, maar werken wij ook voor het sportbedrijf van een van de top 10 gemeenten in Nederland. De andere kant is dat wij als bureau niet willen groeien in aantal medewerkers, we willen klein blijven. We pakken dus niet alles wat we pakken kunnen: werken moet leuk zijn en werken met leuke mensen/opdrachtgevers zorgt voor succes. Vanuit de zorg zijn wij gewerkt te bemiddelen voor functies waarvoor het aanbod aan kandidaten schaars is. We zijn daarom goed geworden in het online vinden van kandidaten, met ze in gesprek raken en daarmee weten we functies te bemiddelen waar het werkgevers zelf niet lukt. Omgekeerd heeft de zorg regelmatig behoefte aan mensen die niet uit de zorg komen om te helpen veranderen en een ander DNA mee te nemen naar zorgorganisaties. Lukt dan bij ons alles? Nee hoor; ook wij kunnen niet toveren. Maar van elke ervaring leer je.

Omdat wij klein zijn kunnen wij werken tegen tarieven die onder het marktgemiddelde liggen, maar daarbij wel een hoge kwaliteit leveren

 Natuurlijk moet bij ons de kachel ook roken, maar veel geld verdienen is niet onze drijfveer. We willen van toegevoegde waarde zijn voor opdrachtgevers en kandidaten; succesvol onze opdrachten invullen geeft veel energie. Wij houden minder van routine en veel van nieuwe prikkels. Daarmee staan wij open voor andere vormen van samenwerking en verschillende manieren waarop wij ingehuurd kunnen worden. Soms no-cure no-pay. Soms een deel vast op uurbasis met een bonus. Soms met een maximum aan kosten/opbrengsten. Soms met afspraken over afnemende fees bij groeiend volume. Wij zijn ondernemers en denken ook hierin graag mee met onze opdrachtgevers.

Bas Geerdink (1967)

 

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente ging Bas in 1990 werken bij KPN Telecom in Leidschendam, eerst als kwaliteitsauditor en na een klein jaar als kwaliteitsmanager. In 1993 werd hij manager consumentmarkt voor KPN in Arnhem, waar hij vervolgens van 1995 tot 1998 manager zakelijke markt. Gevraagd door de voorzitter van de raad van toezicht besloot Bas in 1998 bij de betaald voetbalclub Vitesse in Arnhem als directeur algemene zaken aan de slag te gaan, van voor de opening van Gelredome tot het EK Voetbal in 2000. Na korte periodes als directeur bij een online marketing bedrijf en DGA van een internetbedrijf, lonkte in 2003 het zelfstandig ondernemerschap als interim-manager. 15 jaar lang werkte hij met name voor zorgverzekeraars (Amicon, ONVZ, Menzis, IZZ, Zilveren Kruis, Agis, VGZ en OHRA) in leidinggevende functie in marketing en verkoop en als project- en programmamanager. Eind 2017 stapte Bas als partner in All4JobsZorg, et werving- en selectiebureau van Annette, waar hij eerder al aandeelhouder was.   

Annette Stuurwold (1964)

 

Annette rondde de Sociale Academie in Kampen af en later de opleiding Bedrijfskunde bij het IBO. Zij werkte als maatschappelijk werker bij KPN in Arnhem, waar zij ook manager operations, sales manager en manager intern uitzendbureau was tussen 1990 en 2000. Bij YER in Arnhem was Annette consultant werving en selectie voor zij in 2010 als ondernemer/associate instapte bij All4Jobs. Zij zette daar All4JobsZorg op en werd eerst mede-aandeelhouder, waarna zij zelfstandig DGA van All4JobsZorg werd. Annette werkte als interim-recruiter in de zorg o.a. voor Atlant, Pro Persona, Trias, Educto, Jeugdbescherming Amsterdam, GGZ Centraal en Tactus Verslavingszorg. Als rasondernemer is zij daarnaast de trotse eigenaar van Foodtruck brood&soepie.